Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
Smoker
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
Elmak
Hello Coffee
Fanex
Nektar Natura
Sokołów
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Informacje biznesowe
Jak otworzyć własną restauracje Subway?


Własny biznes to marzenie wielu osób, gotowych na otworzenie kolejnego rozdziału w swoim zawodowym życiu. W gąszczu pomysłów warto wybrać sprawdzone oferty – jednym z nich może być franczyza gastronomiczna. Gotowy koncept, możliwy do wdrożenia nawet przez osoby z mniejszym doświadczeniem, zachęca do spróbowania w nim swoich sił. Jak wynika z badań PROFIT system, popularność franczyzy w Polsce nie słabnie, a z każdym kolejnym rokiem na rynku pojawiają się kolejne punkty.
 
Widać to także na przykładzie sieci Subway®. Zarówno w krajowych, jak i międzynarodowych rankingach niezmiennie plasuje się pomiędzy znanymi i lubianymi markami branży. Franczyza Subway jest międzynarodowym liderem pod względem liczby restauracji. Subway wśród restauracji posiada największą ilość lokali na świecie od 2011 roku. Dziś globalnie liczy już 42 500 restauracji, prowadzonych przez 21 000 przedsiębiorców. Jak dołączyć do ich grona?
 
 
Franczyza Subway – marka znana na całym świecie
 
Ludzie na całym świecie uwielbiają świeżo przygotowane sandwicze: prawie każdy z zapytanych słyszał o sieci restauracji Subway. Co więcej, Subway stał się również świadomą alternatywą w branży. Szeroko zakrojone badania z 2017 roku wskazują, że jedzenie w Subway jest postrzegane jako sycące, bezpieczne i pewne. Nowi franczyzobiorcy mogą zatem czerpać same korzyści z wysokiej jakości i zrównoważonego rozwoju firmy. Struktura franczyzy Subway pozwala stać się niezależnym przedsiębiorcą i jednocześnie czerpać z doświadczeń profesjonalnego zespołu. Podstawa sukcesu to zaufanie, szczerość i wzajemne wsparcie.
 
Franczyza Subway krok po kroku
 
Pierwszym krokiem jest kontakt z Agentem ds. Rozwoju. W Europie działa sześć biur regionalnych oraz ponad 90 Agentów ds. Rozwoju wraz z zespołami służącymi pomocą i radą na drodze do zostania franczyzobiorcą. Lokalne Biuro ds. Rozwoju zapewnia ciągłe wsparcie i opiekę tym, którzy otworzą restaurację.
 
W odpowiedzi na wypełnienie formularza zgłoszeniowego Agent ds. Rozwoju skontaktuje się, aby udzielić wskazówek dotyczących kolejnych kroków oraz udzieli informacji o systemie franczyzowym Subway. To czas, by napisać biznesplan. Po pozytywnej ocenie predyspozycji kandydata na franczyzobiorcę, czas podpisać kontrakt. Od tej pory należy uczestniczyć w intensywnych szkoleniach dla franczyzobiorców, które prowadzone są przez doświadczoną kadrę. Podczas szkoleń przyszły franczyzobiorca zdobędzie wiedzę z zakresu marketingu i prowadzenia własnej gastronomii. Po ukończeniu szkoleń przedsiębiorca będzie zaopatrzony we wszystko, czego potrzebuje, aby otworzyć swoją własną restaurację. W wyborze jej idealnej lokalizacji pomoże Agent ds. Rozwoju. W dalszych krokach należy zająć się wyposażeniem lokalu oraz zatrudnieniem jego pracowników.
 
System franczyzy Subway jest jasny i prosty, a jednocześnie oferuje indywidualne podejście dla osób zainteresowanych. Ponad 50 letnie doświadczenie w branży gastronomicznej jest bezcenne, a wiedza ta systematycznie jest przekuwana w sukcesy marki Subway.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Ch?odnictwo Przemys?owe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wod? Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet ? sprzeda? hurtowa sztu?ców Hello Coffee Caffetea Piórex Tableart Tomasz Miszczak Secpol
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj si? |  Klub Gastrony |  Bezp?atne konto |  Bezp?atny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000