Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Gotowe produkty z ...
W otwartej kuchni ...
5 sposobów na przy...
Robert De Niro otw...
Zarządzanie restau...
LA LISTE 2019
Woda jak wino, czy...
MAKRO Polska wspie...
Najnowsze trendy w...
Nowy dyrektor Hote...
Kocioł warzelny ME...
Wojciech Harapkiew...
Nowe warsztaty kul...
MAKRO Polska konty...
Już 200 produktów ...
MAKRO Polska z&nbs...
Zostań dystrybutor...
Niewykorzystane je...
Dziczyzna w MAKRO ...
70 lat Winterhalte...
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
Elmak
Hello Coffee
Belgium`s Best
Iglotex
Menos
Caffetea
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Informacje biznesowe
Już w marcu w Hamburgu najważniejsza impreza branży HoReCa w Europie


W terminie od 15 do 19 marca 2019 w Hamburgu odbędzie się 93. edycja Międzynarodowych Targów Hotelarstwa, Gastronomii, Żywienia Zbiorowego, Piekarstwa i Cukiernictwa INTERNORGA. Targi w Hamburgu  to najstarsza (od 1921 roku) i największa w Europie oraz jedna z najbardziej prestiżowych imprez wystawienniczych branży HoReCa na świecie. Dzięki dużej liczbie wystawców (ponad 1.300 firm w tym z Polski ) i zwiedzających (ponad 93.000 odwiedzających z całego świata) oraz ich najwyższej fachowości (ponad 90% gości to fachowcy z branży) targi dają najlepszą okazję do zapoznania się z najnowszymi trendami i innowacjami w branży oraz nawiązania dużej liczby kontaktów handlowych.
 
Targi INTERNORGA są barometrem branży gastronomicznej w Europie. To w czasie tej imprezy, dzięki najwyższej fachowości wystawców oraz korzystnemu marcowemu terminowi tworzą się trendy na nadchodzący sezon, pokazywane są nowatorskie produkty i techniczne innowacje. Wiele firm czeka z premierową prezentacją swoich nowości właśnie na targi w Hamburgu.
 
 
Oferta prezentowana przez wystawców jest bardzo szeroka i obejmuje techniki kuchenne i gastronomiczne oraz wyposażenie zaplecza kuchennego (hale A2, A3 i A4), żywność i napoje (hale A1, B1, B4, B2 parter, B3 piętro), wyposażenie hoteli, restauracji, barów i innych punktów żywienia zbiorowego (hale B5 i B7), wyposażenie, maszyny i urządzenia dla piekarń i cukierni, wyposażenie punktów sprzedaży (hale B6 i B6.1), sprzęt komputerowy i oprogramowanie dla branży, systemy rejestrujące i zabezpieczające, systemy rezerwacji hotelowych (hale B2 piętro i B3 parter) oraz gastronomię na powietrzu (tereny targowe na zewnątrz hal wystawienniczych).
 
 
Targi INTERNORGA dają możliwość zdobycia informacji o nowościach w branży, poznania osiągnięć konkurencji oraz wymiany wiedzy i doświadczeń z fachowcami. Służy temu bogaty program ramowy stale towarzyszący targom, na który składają się kongresy, fora, wykłady, a także pokazy, prezentacje i liczne konkursy. W przyszłorocznym programie ramowym imprezy znajdą się m.in.: kongres FoodService Forum, Niemiecki Kongres Żywienia Zbiorowego, Forum Catering w Szkole, prezentacja poświęcona piwu wytwarzanemu w sposób rzemieślniczy Craft Beer Arena, prezentacja napojów alkoholowych wytwarzanych w sposób rzemieślniczy Craft Spirit Lounge, prezentacja firm wchodzących na rynek Newcomers’ Area, forum trendów Pink Cube, pokazy Grill & BBQ Court, wykłady, prezentacje i workshopy dla branży piekarskiej Baker’s Blue Box, zawody dla cukierników Cofectionery Art, prezentacja cukiernicza BACK Stage, konkurs innowacyjnych produktów i rozwiązań dla branży INTERNORGA Future Award, zawody dla młodych kucharzy Next Chef Award, prezentacja dekoracyjnych nakryć stołów SKYWALK Tafel, prezentacja restauracji na kółkach Food truck villige, Forum Związku DEHOGA oraz miejsce spotkań i nawiązywania kontaktów Cafe-Future.Live. Nowym punktem w programie ramowym w 2019 roku będzie prezentacja Bellavita Expo poświęcona włoskiej sztuce kulinarnej na najwyższym poziomie.
 
Targi będą otwarte dla zwiedzających w godzinach 10.00 – 18.00.
 
Informacje dotyczące biletów wstępu dostępne są na stronie: https://eurotargi.com/targi/internorga

Aneta Kuźmińska
Przedstawicielstwo Targów Hamburskich w Polsce

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Barson Watersystem Reinex Barry Callebaut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000