Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Zarządzanie restau...
Dziczyzna w MAKRO ...
70 lat Winterhalte...
Poland 100 Best Re...
Selgros Cash&Carry...
Specjalne oferty p...
Czy na Konkursy Ku...
Świętuj międzynaro...
Nowy przetarg na k...
Zmarła Kamila Bars...
Paweł Oszczyk w ze...
Wędzarnia grill pr...
Eksperci na tropie...
Wdrażamy najnowocz...
Restauracje Atelie...
Focus Hotels otwor...
LSI Software S.A. ...
XXIII obrady Loży ...
Rozwiązania NEXT L...
Rada programu S...
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Firelight Glass
Hello Coffee
Tableart Tomasz Miszcz...
Makro Cash & Carry
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Hello Coffee
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belgium`s Best
Secpol
Iglotex
Nektar Natura
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Informacje biznesowe
Paweł Oszczyk w zespole MAKRO


Szef Roku Gault&Millau 2016 Paweł Oszczyk dołączy do MAKRO Polska. Szef kuchni restauracji La Rotisserie od sierpnia obejmie stanowisko kierownika działu ds. grupy klientów HoReCa.

W MAKRO Polska Paweł Oszczyk będzie odpowiedzialny za tworzenie, realizację i komunikację strategii oraz inicjatyw sprzedażowych dedykowanych określonym grupom klientów HoReCa. Od sierpnia br. będzie także dbać o rozpoznawanie potrzeb klientów i zapewnianie najwyższych standardów obsługi.
 

Bardzo się cieszymy, że Paweł Oszczyk zdecydował się dołączyć do naszego zespołu. Dzięki wieloletniej pracy jako szef kuchni doskonale zna świat gastronomii z perspektywy klienta, a teraz może to doświadczenie wykorzystać w zupełnie nowy sposób. Z pewnością pomoże nam w realizacji misji MAKRO Polska, jaką jest bycie partnerem w biznesie dla naszych kontrahentów – mówi Eric Poirier, prezes MAKRO Polska.

Paweł Oszczyk to znany i ceniony szef kuchni, który doświadczenie zdobywał m.in. w uznanej restauracji Miramonti l`Altrowe we Włoszech czy w Le Royal Meridien Bristol Hotel i restauracji Malinowa w Polsce. Od 2004 roku związany był z Mamaison Hotel Le Regina Warsaw, gdzie stworzył i prowadził autorską restaurację La Rotisserie. Zdobywca srebrnego medalu w Second Regional Contest of European Flavours we Francji oraz wyróżnienia Prix du Chef de l’Avenir – Kucharz Przyszłości przyznanego przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną. W 2015 roku został uhonorowany tytułem Szefa Roku Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska. Jest także liderem opinii oraz mentorem dla przyszłych szefów kuchni, których wspiera jako członek Rady Programowej programu Szef dla Młodych Talentów organizowanego przez MAKRO Polska.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Pizzola Robot - Coupe RATIONAL Smoker Matlix Metro-Catering-System Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Lemonia CTK Doram Piórex Sokołów Menos Steinberg Werner & Mertz Na Lunch Gorbi M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Belfood Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Reinex Barry Callebaut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000