Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
22.11.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Informacje biznesowe
Profesjonalne poradniki nowoczesnego zarządzania restauracją

Portal www.Gastrona.pl proponuje Państwu zakup serii nowoczesnych poradników gastronomicznych, wydanych wraz z firmą Nestlé FoodServices.

Biblioteka Nestlé FoodServices składa się z 15-tu książek zawierających w sumie 5555 skutecznych porad.

Każda z nich wydana jest w twardej oprawie i obejmuje około 150 stron.

  • Unikatowa na polskim rynku seria wydawnicza.
  • Napisana przez najlepszych amerykańskich praktyków.
  • Starannie wyselekcjonowane, skuteczne porady.
  • Wdrożenie porad zapewni zwiększenie obrotów każdej restauracji.
  • Te książki inspirują do działania!

Każda z książek zawiera 365 skutecznych porad dla prowadzących duże restauracje, jak i małe bary oraz ich pracowników:

  • właściciela dobrze prosperującego lokalu
  • właściciela nowego lokalu
  • inwestora chcącego założyć biznes gastronomiczny
  • szefa kuchni
  • kucharza
  • menadżera restauracji
  • barmana
  • kelnera

Z serii 15-tu poradników dowiedzą się Państwo jak:

  • znaleźć odpowiednią lokalizację dla swojego biznesu gastronomicznego (Nr 1)
  • sprzedać i kupić restaurację z zyskiem (Nr 2)
  • skuteczniej promować i reklamować swój biznes gastronomiczny (Nr 3 i 4)
  • obniżyć koszty operacyjne (Nr 5)
  • zoptymalizować koszty potraw (Nr 6)
  • skuteczniej zarządzać personelem (Nr 7)
  • kontrolować i zmniejszać koszty związane ze sprzedażą alkoholi (Nr 8)
  • maksymalizować zysk (Nr 9)
  • zwiększać zyski dzięki świetnej obsłudze kelnerskiej
    (Nr 10)
  • zmaksymalizować zyski z baru (Nr 11)
  • zwiększać dochody doskonale wykorzystując catering (Nr 12)
  • zwiększyć zyski optymalizując menu (Nr 13)
  • świetnie zaprojektować restaurację, urządzić jej wystrój i kupić wyposażenie (Nr 14)
  • zwiększyć zyski z deserów, przystawek i drinków (Nr 15)

Seria poradników Zarządzanie restauracją wydawana była we współpracy z firmą Nestlé.


Nasz dział Tele Biznesu chętnie odpowie na każde z Państwa pytań
INFOLINIA
48 362 91 75
(koszt według stawek operatora)

SKLEP INTERNETOWY
www.5555porad.pl

15 poradników dostępnych w subskrypcji:
Zamów subskrypcję

Cena subskrypcji 15-tu poradników - 299 PLN

Seria poradników Biblioteka Managera Nestlé FoodServices:

Seria poradników

Zamów serię poradników

Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. I)

Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. II)

Większe zyski z deserów, przystawek i drinków

Zarządzanie personelem

Poszukiwanie lokalizacji na restaurację

Obniżanie kosztów operacyjnych

Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi

Sprzedawanie i kupowanie restauracji z zyskiem

Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej

Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie

Optymalizacja kosztów potraw (Foodcost)

Zyskowny catering

Zwiększanie zysku poprzez optymalizację menu

Jak maksymalizować zysk

Jak maksymalizować zyski z baru

 


"Czy książki te mają zastosowanie w malych barach?"
(21.02.2007 - 14:09)  (Gastronauta :-))
"to książki dla każdego"
(23.02.2007 - 10:15)  (Krzysztof Wachowicz - Gastrona...)
"a mnie zastanawia "
(25.10.2008 - 16:13)  (paweł rusin)
"Cena "
(28.10.2008 - 08:33)  (Magdalena Gorczyca - Gastrona....)
 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000