|
|
Ekipy biorące udział w konkursie |
1. Restauracja „Ratuszowa” – Grudziądz – I miejsce
- Grzegorz Parczewski
- Elżbieta Markuszewska
2. Hotel ”Marriot” – Warszawa – II miejsce
- Zbigniew Stankiewicz
- Tomasz Olszewski
3. Restauracja „Compagnia del Sole” – Warszawa – III miejsce
- Łukasz Peliszek
- Rafał Żelichowski
4. „Restauracja St. Antonio” – Warszawa
- Lewandrowski Rafał
- Maksym Banachowicz
5. „Restauracja Bordo” – Warszawa
- Marcin Piotrowski
- Krzysztof Karasiński
6. Hotel Polichno – Wolbórz
- Marcin Stańczyk
- Zbigniew Grzejda
7. Best Western Hotel Mazurkas - Warszawa – Nagroda Publiczności
- Artur Pijanowski
- Robert Mazur
8. „Villa Park” – Wesoła
- Wojciech Rosiński
- Paweł Barszczak
9. Novotel Airport – Warszawa
- Marek Niedźwiadek
- Dorota Kaskiewicz
10. Hotel „Grand” – Warszawa
- Komor Radosław
- Wójcik Jacek
11. Hotel „Westin” – Warszawa
- Marcin Sasin
- Ernest Jagodziński
12. Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni – Region Pomorski – Trójmiasto
- Paweł Macioszczyk
- Łukasz Łukasiewicz
13. Restauracja „Pirat” Hotel Władysławowo – Gdańsk
- Maciej Kończak
- Krzysztof Okoń
14. Firma Janex – Warszawa
- Piotr Wenke
- Łukasz Wojnarowicz
|
|
Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl Zapoznaj się z regulaminem. |
|
|
|