|
|
Przedstawiamy uczestników Jury |
Jury techniczne OSSKiC:
1. Tadeusz Matysiak
2. Mirosław Reszczyk
3. Andrzej Bryk
4. Jacek Kempa
Supervisor – konsultant/koordynator:
1. Antonio Centurrino – szef kuchni - restauracja Verona – Warszawa
Jury degustacyjne:
1. Gianni Rancan – znawca win, krytyk kulinarny, przedstawiciel Istituto Enologico Italiano
2. Rossario Parisi - przedstawiciel Federazione Italiana Cuochi
3. Piotr Bikont – krytyk kulinarny
4. Marcin Kręglicki – właściciel sieci restauracji „Siesta” w Warszawie
5. Grzegorz Kazubski – Prezes OSSKiC
6. Giancarlo Russo – Chef di Cucina Executive, właściciel “Giancarlo” Ristorante Italiano
7. Luca Duci - Sommelier Istituto Enologico Italiano
Jury Publiczności:
1. Andrzej Grabarczyk - Aktor
2. Jerzy Bar - Prezes BT Towarzystwo Inwestycyjne
3. Konwalia Kazimierczak Dyrektor firmy STOCK - Sponsor Główny
4. Tadeusz Pióro - Szef działu gastronomicznego – Magazyn „Wino”
5. Sławomir Grzyb - Prezes portalu hotelarsko-gastronomicznego Gastrona.pl
6. Vittorio Hemsi – Prezes TELE 5
7. Angelo Vinci - Prezes ICE - Polski Instytut Handlu Zagranicznego
8. Marek Kotkiewicz – Prezes Technoblock Polska Sp. z o.o.
9. Aldona Witak – Redaktor Naczelna czasopisma Food Service
10.Wojciech Bońkowski - Redaktor Naczelny Przewodnika „Wina Europy” i Magazynu „Wino”
11. Alberto Cortese – Prezes Bacardi - Martini Polska – Sponsor |
|
Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl Zapoznaj się z regulaminem. |
|
|
|