Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
28.12.2024
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Przedstawiamy uczestników Jury

Zobaczcie Państwo

Podsumowanie konkursu

Uczestnicy Jury

Ekipy konkursowe

Nagrody

Prezentacja sponsorów

Potrawy konkursowe

Zmagania konkursowe

Jury techniczne OSSKiC:

1. Tadeusz Matysiak
2. Mirosław Reszczyk
3. Andrzej Bryk
4. Jacek Kempa


Supervisor – konsultant/koordynator:

1. Antonio Centurrino – szef kuchni - restauracja Verona – Warszawa


Jury degustacyjne:

1. Gianni Rancan – znawca win, krytyk kulinarny, przedstawiciel Istituto Enologico Italiano
2. Rossario Parisi - przedstawiciel Federazione Italiana Cuochi
3. Piotr Bikont – krytyk kulinarny
4. Marcin Kręglicki – właściciel sieci restauracji „Siesta” w Warszawie
5. Grzegorz Kazubski – Prezes OSSKiC
6. Giancarlo Russo – Chef di Cucina Executive, właściciel “Giancarlo” Ristorante Italiano
7. Luca Duci - Sommelier Istituto Enologico Italiano


Jury Publiczności:

1. Andrzej Grabarczyk - Aktor
2. Jerzy Bar - Prezes BT Towarzystwo Inwestycyjne
3. Konwalia Kazimierczak Dyrektor firmy STOCK - Sponsor Główny
4. Tadeusz Pióro - Szef działu gastronomicznego – Magazyn „Wino”
5. Sławomir Grzyb - Prezes portalu hotelarsko-gastronomicznego Gastrona.pl
6. Vittorio Hemsi – Prezes TELE 5
7. Angelo Vinci - Prezes ICE - Polski Instytut Handlu Zagranicznego
8. Marek Kotkiewicz – Prezes Technoblock Polska Sp. z o.o.
9. Aldona Witak – Redaktor Naczelna czasopisma Food Service
10.Wojciech Bońkowski - Redaktor Naczelny Przewodnika „Wina Europy” i Magazynu „Wino”
11. Alberto Cortese – Prezes Bacardi - Martini Polska – Sponsor
 


 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000