Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
19.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
IV Konkurs Arte Culinaria Italiana 2004 roztrzygnięty

Zobaczcie Państwo

Podsumowanie konkursu

Uczestnicy Jury

Ekipy konkursowe

Nagrody

Prezentacja sponsorów

Potrawy konkursowe

Zmagania konkursowe















24 stycznia 2004 roku Giancarlo Russo wraz z Ogólnopolskim Stowarzyszeniem Szefów Kuchni i Cukierni zorganizowali IV Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej “Arte Culinaria Italiana” we włoskiej restauracji - Giancarlo Ristorante Italiano w Warszawie przy ulicy Rzymowskiego 34.

Profesjonalni pod każdym względem - tak można określić zwycięzców Arte Culinaria Italiana 2004. Już po raz czwarty impreza ta zgromadziła uznanych i cenionych kucharzy, którym bliska jest włoska sztuka kulinarna.

Wszyscy uczestnicy wykazali się nie tylko znajomością przedmiotu konkursu ale i artystycznym wyczuciem prezentowanych potraw.

Konkursowi, który w tym roku cieszył się ogromnym zainteresowaniem towarzyszyła prezentacja włoskich produktów i producentów. Zaproszeni goście z uznaniem wyrażali się o przygotowanych daniach konkursowych. Cel Konkursu - pokazanie kreatywności i profesjonalizmu uczestników w znajomości kuchni włoskiej oraz doborze włoskich win, został osiągnięty.


I miejsce zajęli:

Grzegorz Parczewski i Elżbieta Markuszewska
z Restauracji "Ratuszowa" z Grudziądza ( 973 pkt. )

II miejsce zajęli:

Zbigniew Stankiewicz i Tomasz Olszewski
z Hotelu ”Marriot” z Warszawy ( 949 pkt. )

III miejsce zajęli:

Łukasz Peliszek i Rafał Żelichowski
z Restauracji „Compagnia del Sole” z Warszawy ( 917 pkt. )

Wysoki poziom Konkursu, a zwycięzców w szczególności podkreślali zarówno Uczestnicy Jury jak również przybyli goście.

Sponsorzy ufundowali medale i dyplomy dla wszystkich uczestników, a liczne nagrody dla laureatów ( nawet ze szczerego złota ) przeszły wszelkie wyobrażenia.

 


 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000