Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
25.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Prezentacja sponsorów

Zobaczcie Państwo

Podsumowanie konkursu

Uczestnicy Jury

Ekipy konkursowe

Nagrody

Prezentacja sponsorów

Potrawy konkursowe

Zmagania konkursowe


  1. STOCK – pomoc przy organizacji konkursu, przekazanie alkoholi, zegarków, gadżetów – Dyrektor Konwalia Kazimierczak


  2. MARTINI – pomoc przy organizacji konkursu, przekazanie alkoholi, gadżetów – Prezes Alberto Cortese


  3. Istituto Enologico Italiano oraz Kadewin Sp. z o.o. – przekazanie win wloskich do degustacji podczas konkursu, ufundowanie nagrody za zajęcie I miejsca – tygodniowy pobyt we Włoszech – Prezes Emilio Bixio oraz Dyrektor Jolanta Czosnowska


  4. Towarzystwo Inwestycyjne BT – umożliwienie zorganizowania konkursu w holu biurowca BT – Prezes Jerzy Bar


  5. Technoblock Polska Sp. z o.o. – ufundowanie złotych, srebrnych i brązowych medali z prawdziwych kruszców, za zajęcie I-III miejsca – Prezes Marek Kotkiewicz


  6. Gastro Partners Sp. z o.o. – pomoc przy organizacji konkursu, wypożyczenie sprzętu kuchennego ( piece konwekcyjno-parowe, płyty grzewcze, stoły ze stali nierdzewnej ) - Prezes Jacek Staszewski


  7. Olimp Air - Biuro Turystyczne Sp. z o.o. – ufundowanie nagrody za zajęcie I miejsca – bilety lotnicze do Włoch – Prezes Andrzej Górski


  8. Malma Sp. z o.o. – pomoc przy organizacji konkursu, przekazanie makaronów do degustacji i konkursu - Prezes Michele Marbot


  9. Piekarnia Szwedka – przekazanie pieczywa do degustacji oraz ufundowanie nagrody za zajęcie III miejsca – obrazy Pani Beaty Szwed - Prezes – Piotr Popiołkowski


  10. Janex S.J. – przekazanie mięs i wędlin do konkursu i degustacji, ufundowanie nagrody – kosz z wyrobami firmowymi – Prezes Sławomir Wiesiak


  11. Heinz Sp. z o.o. - pomoc przy organizacj konkursu, przekazanie produktow do konkursu ( pomidory, majonez, ketchup, tuńczyk ) – Dyrektor Jerzy Bernatek


  12. Sanremo Group Sp. z o.o. – pomoc przy organizacji konkursu, przekazanie produktów do konkursu ( pesto, oliwa, oliwki ) – Prezes Roberto Saccromani


  13. Renic Sp. z o.o. – przekazanie wyrobów do konkursu oraz degustacji ( mozzarella, caciocavallo, scamorza, ser ricotta ) – Prezes Renata Błażejczyk- L’Amico


  14. Eko Zielnik – Marcin Piwowarczyk – przekazanie świeżych warzyw, owocow i ziół do konkursu i degustacji – Prezes Marcin Piwowarczyk


  15. ESI Polska – Dar Natury – przekazanie wody mineralnej do gotowania potraw konkursowych, do degustacji, pufundowanie nagród za zajęcie trzech pierwszych miejsc – bezpłatna dostawa wody mineralnej oraz dystrybutorow przez 6 miesiecy - Prezes Henrik Jellert


  16. ESI Polska Sp. z o.o. – przekazanie do degustacji włoskiej wody mineralnej Sanpellegrino i Panna – Prezes Fulvio Gimbelli


  17. Flint Sp. z o.o. – przekazanie kawy Universal Caffe do konsumpcji podczas konkursu - Prezes Edward Flint


  18. Wilbo S.A.– przekazanie produktów do konkursu oraz degustacji – Dyrektor Renata Stankiewicz


  19. Grupa Impel S.A. – ufundowanie nagrody Publiczności – Mandolina – urzadzenie do obrobki warzyw – Dyrektor Piotr Rugulski


  20. Dolce Vita Sp. z o.o. – przekazanie produktow do konkursu oraz degustacji – Prezes Jan Gołebiewski



Organizatorzy składają podziękowania dla wszystkich sponsorow za przekazanie firmowych gadżetów dla uczestników konkursu.

Patroni Honorowi:


  1. Federazione Italiana Cuochi – Prezes Rosario Parisi

  2. ICE – Polskiego Instytutu Handlu Zagranicznego – Prezes Angelo Vinci



Patroni Medialni:


  1. TELE 5 – Prezes Vittorio Hemsi
  2. Food Service – Miesiecznik gastronomiczny – Redaktor Naczelna Aldona Witak
  3. Gastrona.pl - Portal gastronomiczny – Prezes Sławomir Grzyb
  4. Miesiecznik What’s up - Prezes Joanna Tomaszewska

 


 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Rational Robvita LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000