Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
28.12.2024
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
V Konkurs Kuchni Włoskiej - potrawy konkursowe

Zobaczcie Państwo

Laureaci i nagrody

Jury konkursowe

Lista sponsorów

Zmagania drużyn

Potrawy konkursowe

IV edycja konkursu

III edycja konkursu

II edycja konkursu

Zapraszamy do zapoznania się z potrawami przygotowanymi przez uczestników V Konkursu Kuchni Włoskiej "Arte Culinaria Italiana", który odbył się 16 stycznia 2005 r. w warszawskim hotelu Marriott.

Zwycięzcy konkursu:

I Miejsce

- Hotel Haffner – Sopot

Łukasz Szczepaniak, Daniel Burandt

II Miejsce

- Giancarlo Ristorante Italiano - Warszawa

Adam Przybysz, Marcin Czekalewski

III Miejsce

- Młodzieżowa reprezentacja OSSKiC - Warszawa

Łukasz Wojnarowicz, Piotr Przysłupski

W konkursie ponadto uczestniczyli:

  1. Hotel Bakata – Gromada - Warszawa
    Dariusz Rembelski, Robert Nosarzewski

  2. Hotel Hyatt – Warszawa
    Adam Szczekura, Grzegorz Odolak

  3. Restauracja Dolce Vita – Bydgoszcz
    Marcin Szukaj

  4. Hotele&Rekreacja Rivendel Sp. z o.o. – Szczawno Zdrój
    Teresa Ciołek, Mirosław Sipa

  5. Compagnia del Sole – Warszawa
    Łukasz Piliszek, Rafał Żelichowski

  6. Best Western Hotel Mazurkas – Ozarów Mazowiecki
    Artur Pijanowski, Przemysław Gajewski

  7. Restauracja Bordo – Warszawa
    Marcin Piotrowski, Marta Migda

  8. Hotel Westin – Warszawa
    Rafał Kwietniewski, Tomasz Wardak

  9. Stara Karczma – Szczyrk
    Sebastian Humski, Michał Tucki

  10. Młodzieżowa Reprezentacja Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników – Region Pomorski
    Krzysztof Zdunek, Przemysław Tworkowski

  11. Hotel Lord – Warszawa
    Grzegorz Pioterczak, Konrad Birek
 


 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000