Zapraszamy do zapoznania się z potrawami przygotowanymi przez uczestników V Konkursu Kuchni Włoskiej "Arte Culinaria Italiana", który odbył się 16 stycznia 2005 r. w warszawskim hotelu Marriott. Zwycięzcy konkursu: I Miejsce | - Hotel Haffner – Sopot |
Łukasz Szczepaniak, Daniel Burandt
II Miejsce | - Giancarlo Ristorante Italiano - Warszawa |
Adam Przybysz, Marcin Czekalewski
III Miejsce | - Młodzieżowa reprezentacja OSSKiC - Warszawa |
Łukasz Wojnarowicz, Piotr PrzysłupskiW konkursie ponadto uczestniczyli: - Hotel Bakata – Gromada - Warszawa
Dariusz Rembelski, Robert Nosarzewski
- Hotel Hyatt – Warszawa
Adam Szczekura, Grzegorz Odolak
- Restauracja Dolce Vita – Bydgoszcz
Marcin Szukaj
- Hotele&Rekreacja Rivendel Sp. z o.o. – Szczawno Zdrój
Teresa Ciołek, Mirosław Sipa
- Compagnia del Sole – Warszawa
Łukasz Piliszek, Rafał Żelichowski
- Best Western Hotel Mazurkas – Ozarów Mazowiecki
Artur Pijanowski, Przemysław Gajewski
- Restauracja Bordo – Warszawa
Marcin Piotrowski, Marta Migda
- Hotel Westin – Warszawa
Rafał Kwietniewski, Tomasz Wardak
- Stara Karczma – Szczyrk
Sebastian Humski, Michał Tucki
- Młodzieżowa Reprezentacja Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników – Region Pomorski
Krzysztof Zdunek, Przemysław Tworkowski
- Hotel Lord – Warszawa
Grzegorz Pioterczak, Konrad Birek |