Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
05.12.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Informacje biznesowe
Makro Centrum HoReCa w Warszawie już otwarte

Sieć hurtowni Makro otworzyła w Warszawie pierwsze w Polsce Centrum Kulinarne Makro Centrum HoReCa. Jego uroczyste otwarcie i prezentacja dla dziennikarzy odbyły się 26 kwietnia 2006 roku.

Najnowszą koncepcję B2B (usługi firm dla firm) dla profesjonalistów branży gastronomicznej zaprezentował Bertrand Dufour, HoReCa Manager w Makro w Polsce.

Makro to nie tylko wyspecjalizowana, wysokiej jakości oferta produktów, dostosowana do wymagań profesjonalnej kuchni, to także fachowe doradztwo i pomoc. Swoją radą służą: Grzegorz Kazubski, Manager Makro Centrum HoReCa, Robert Ciechomski, Szef Kuchni Makro Centrum HoReCa, Alicja Korkosz, Specjalista ds. HoReCa.

Specjaliści ds. wina w Makro doradzą jakie szlachetne trunki warto serwować w Państwa restauracjach. Makro proponuje swoim klientom z sektora HoReCa specjalnie dobrane wina. Są one opatrzone efektownymi etykietami - butelki dobrze prezentują się na stołach w restauracjach, zachęcają do ich spożycia. Ich niewątpliwą zaletą są także niepowtarzalne smaki i bardzo atrakcyjne ceny.

Dla osób, które chcą otworzyć obiekt gastronomiczny lub wymienić sprzęt w już istniejącym w związku z dostosowywaniem się do standardów HACCP Makro ma gotowe rozwiązania!

Specjaliści pomogą w realizacji pomysłu na własny lokal. W Makro można zacząć od wizualizacji lub projektu lokalu, następnie wyposażyć go w odpowiedni sprzęt oraz artykuły spożywcze i przemysłowe. Możliwe jest stworzenie karty dań z gotowych przepisów na wyśmienite potrawy oraz wzbogacenie jej o odpowiednio dobrane wina. Pracownicy Makro Centrum HoReCa mogą też przygotować food cost poszczególnych dań. Finalnie właściciel restauracji lub innego lokalu gastronomicznego może wziąć udział w szkoleniach w Makro Centrum HoReCa lub też podnieść w ten sposób kwalifikacje swoich pracowników.

W Centrum organizowane będą specjalistyczne szkolenia dla szefów kuchni, kierowników placówek gastronomicznych, oraz uczniów szkół gastronomicznych. Eksperci kulinarni, szefowie kuchni oraz doradcy kulinarni producentów i dostawców zaprezentują różnorodne zastosowanie sprzętu i produktów dostępnych w Makro.

Planowane jest przeprowadzanie szkoleń m.in. z trzech głównych grup: HACCP, kuchnia włoska, szkolenia związane z ofertą Gastro. Bogaty asortyment szkoleń i pokazów pozwoli wszystkim pracownikom sektora HoReCa znaleźć coś dla siebie:

  • HACCP – system jakości w procesie produkcyjnym

  • Organizacja pracy i techniki przygotowania półproduktów (zgodnie z HACCP)

  • Kuchnia włoska (i inne)

  • Nowe trendy i techniki kulinarne w gastronomii światowej

  • Komponowanie menu i karty win

  • Ford Cost – ekonomia przy zarządzaniu produkcją gastronomiczną

  • Korzyści stosowania produktów „convenience”

Udział w szkoleniach to możliwość podnoszenia swoich kwalifikacji, zdobywania nowej, przydatne w praktyce wiedzy, wymiana doświadczeń zawodowych. Podczas szkoleń będzie można poznać wszystkie grupy produktowe z oferty Makro, dowiedzieć się jak najlepiej je wykorzystać oraz nawiązać kontakty handlowe i biznesowe w Makro.

Zapraszamy do odkrycia korzyści, jakie oferuje Ci Makro Centrum HoReCa.

Jeżeli nie jesteś jeszcze klientem Makro, a prowadzisz działalność gastronomiczną - zarejestruj się! Konsultanci ds. HoReCa, których łatwo znaleźć w każdej hali Makro, podpowiedzą jak w prosty i szybki sposób dołączyć do grona klientów firmy oraz wyjaśnią jakie korzyści się z tym wiążą (dla klientów Makro ze Złota Kartą przewidziane są dodatkowe przywileje).

W Makro Centrum HoReCa poznasz smak gastronomii…!


Makro Centrum HoReCa:
Al. Jerozolimskie 184
02 - 486 Warszawa
tel. (022) 570 17 40
fax. (022) 570 17 41
www.makro.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.

 


 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak CompArt International Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000