Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
29.04.2025
wtorek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
Artykuły spożywcze
Pizzola
Debic
Cukiernia M&K
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Informacje biznesowe
Nowy Manager ds. Klientów HoReCa w Makro Cash & Carry

Zobaczcie państwo:
Makro Cash&Carry na targach Polagra-Food

Leszek Jurczak piastuje stanowisko Managera ds. Klientów HoReCa w Makro Cash & Carry od 1 lipca 2008 roku. Zajął miejsce Bertrand'a Dufour, który kontynuuje karierę zawodową w Atenach.
 
Leszek Jurczak ma bogate doświadczenia w zarządzaniu, doskonale zna również branżę gastronomiczną. Wcześniej pracowałem jako dyrektor hali Makro w Opolu. W poprzednich firmach realizowałem różne projekty gastronomiczne.
 
Nie będzie rewolucji?
 
Zmiany personalne na stanowisku Managera ds. Klientów HoReCa zapowiadają kontynuację strategii Makro. Zależy nam na kompleksowej obsłudze wszystkich firm sektora HoReCa.
 
Naszymi klientami są zarówno niewielkie fast-foody jak i renomowane restauracje z aspiracjami do wyróżnień Michelina – wyjaśnia Leszek Jurczak. Poprzez kompleksową obsługę rozumiem dostarczanie klientom odpowiedniego wyposażenia, produktów jak i wiedzy – stąd oferta szkoleniowa i konsultingowa.
 
Ultraświeżość w ofercie
 
Głównie ze względu na restauracje premium zależy nam na rozszerzeniu oferty ultraświeżej żywności. Będziemy konsekwentnie dążyć do umocnienia pozycji lidera w zaopatrzeniu firm sektora HoReCa w mięso, ryby i warzywa/owoce. Zamierzamy znacznie rozszerzyć ofertę świeżych ryb. Zależy nam także na tym, żeby wszystkie świeże produkty były dostępne na terenie całego kraju.
 
Produkty to nie wszystko
 
Poza szerokim asortymentem produktów, proponujemy naszym klientom usługi doradcze, pomoc przy otwieraniu czy zmianie charakteru działalności gastronomicznej. W Makro mamy zatrudnionych kilkudziesięciu konsultantów, którzy odwiedzają klientów w miejscu prowadzenia działalności. Oferujemy doradztwo w zakresie asortymentu, rozwiązań biznesowych, ale także tworzenia karty win dopasowanej do oferty każdej restauracji. Szkolenia na przykład z zakresu kuchni włoskiej czy polskiej organizujemy też w naszym profesjonalnym Makro Centrum HoReCa znajdującym się w nowo otwartym Makro Centrum Rozwoju Firm w Warszawie.
 
Zapewniamy także gotowe rozwiązania, pozwalające sprawniej uruchomić własny biznes i szybciej osiągnąć zyski. Planujemy między innymi oferowanie koncepcji na restaurację rybną i kącik przekąskowy.

Rozmawiała: Joanna Załęska - Gastrona.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak CompArt International Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000