Mamy ogromną przyjemność zaprezentować Państwu nowe wielofunkcyjne urządzenia typu SMOKER – grilla i wędzarni w jednym. Jak sama nazwa wskazuje jest to sprzęt, który może służyć jako klasyczny grill lub barbecue (BBQ). Nie mniej jednak całkowitym hitem tych urządzeń jest wędzarnia.
W Polsce mamy dużą tradycję spożywania potraw wędzonych (doskonałych wędlin, wędzonek). Produkty te powstają na ogół w Zakładach Mięsnych wg nowoczesnych technologii. Stając się posiadaczem grilla – wędzarni typu
SMOKER możecie Państwo sięgnąć do własnych, rodzinnych oraz tradycyjnych receptur robienia domowym sposobem zdrowych, atrakcyjnych, ekologicznych wędzonek, bez konserwantów na bazie naturalnych przypraw: pieprzu, soli, czosnku i innych wyciągów z ziół i warzyw.
Grille – wędzarnie marki
SMOKER to absolutna nowość na rynku. Ciekawy wzór, mobilność, wielofunkcyjność, a co ważne ekologiczność przyrządzanych potraw to cechy, które czynią te urządzenia pożądanymi przez klientów. Organizując różnego typu eventy, czy to w lesie czy też na plaży, nie musimy martwić się o zasilanie elektryczne lub gazowe. Do użytkowania tych grilli – wędzarni potrzebujemy tylko drewna opałowego. Często pracując w tzw. trudnym terenie przemieszczamy się z jednego miejsca do drugiego, wtedy to dużym ułatwieniem są koła jakie posiadają te urządzenia. Dzięki temu można je przestawiać w dowolne miejsca w zależności od potrzeb.
Decydując się na grille – wędzarnie firmy
SMOKER otrzymujemy wysokiej jakości sprzęt w pełni wielofunkcyjny. Oprócz klasycznego grilla mamy też możliwość zastosowania obróbki termicznej w niskich temperaturach pod przykryciem tj. barbecoue (bbq). W tych urządzeniach możemy również wędzić wcześniej zamarynowane produkty mięsne lub świeże ryby. Tym samym mamy większą możliwość zrobienia atrakcyjnych, smacznych i zdrowych dań we własnym zakresie, wg własnych upodobań i starych, rodzinnych receptur (np. w całości wędzone szynki, ryby, potrawy z dziczyzny). Zdrowych, bowiem w czasie pieczenia tłuszcz nie kapie bezpośrednio na żar i tym samym eliminujemy wytwarzanie niekorzystnych, rakotwórczych związków szkodliwych dla naszego zdrowia. Produkty przygotowywane w grillach – wędzarniach typu
SMOKER są ekologiczne, ponieważ smażenie i pieczenie odbywa się bez tłuszczu oraz na rusztach lub na wisząco poza źródłem ognia. Dzięki obróbce termicznej gorącym powietrzem uszlachetnionym dymem z różnego rodzaju drewna dania są jeszcze smaczniejsze.
Co więcej, profesjonalne grille – wędzarnie marki
SMOKER to inwestycja na lata. Urządzenia te wykonane są z trwałej stali nierdzewnej o odpowiednio dobranej grubości. Dodatkowo posiadają one prawo rejestracji wzoru przemysłowego PT o nr. 6787 oraz świadectwo jakości zdrowotnej HŻ/D/975 /2004.
Biorąc pod uwagę, że są to urządzenia charakteryzujące się wysoką jakością oraz że większość prac wykonywana jest całkowicie ręcznie, prosimy Państwa o opinie. W przypadku chęci posiadania, któregoś z prezentowanych urządzeń prosimy o kontakt z firmą
SMOKER w celu dokonania rezerwacji.
Zobaczcie Państwo : |
|
|
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.